Продам шкаф инфрокрасный для сушки ИК-35
Опис від продавця
Використання інфрачервоного випромінювання для сушіння продуктів харчування (фруктів, овочів, ягід, грибів, коренеплодів, м’яса, морепродуктів, снеків, сиру, чаю, трав, пилку рослин) забезпечує: надання привабливого товарного вигляду й збереження первісного складу оброблюваної сировини; практично цілковиту стерильність, за рахунок чого відбувається не лише повне знищення шкідливих мікроорганізмів, але й профілактика їхнього подальшого розвитку; активізацію біологічних процесів, які сприяють покращенню якості продукції. І найголовніше – інфрачервоні промені НЕ завдають шкоди людському організмові й навколишньому середовищу. Отже, продукція, яку випускає Ваше виробництво, збереже всі свої корисні властивості, буде мінімально піддаватися псуванню, а термін її зберігання суттєво зросте.