Насiння кукурудзи Максiма (ФАО 580) силосна
Опис від продавця
Загальні показники кукурудзи (Mаксіма ФАО 580) -Сильне стебло, стійкий до вилягання - Висока вирівняність висоти стебел - Гібрид типу «LEAFY», кількість листів над качаном 9-10. - Рівень перетравленої клітковини – вище середнього - Тривалий час листя залишаються зеленим, толерантний до сухого, жаркого клімату - Гармонійне зберігання в масі високого процентного вмісту сухих речовин при збиранні Характерні показники 1. Потенціал врожайності – 66 т/га (середній показник). 1.1. В т.ч. – сухі речовини – 24,1 т/га. 1.2. В сухих речовинах – 45,1 % - качани. 2. Склад компонентів зерна: 2.1. Вміст сирої клітковини – 183 г/кг. 2.2. Вміст целюлози – 163 г/кг. 2.3. Оригінальна суха речовина – 445 г/кг. 3. Тип: STAY-GREENLEAFY, силосний гібрид, дозріває на зеленому стеблі. 4. Висота розміщення качанів 1,5 – 1,6 м. 5. Сира зола – 41,1 г/кг. 6. 2/3 перетравленого лігніну знаходиться в зерні. 7. Вміст сирого білка – 72,9 г/кг. 8. Жири – 22,8 г/кг. 9. NDF (натурально-детергентна клітковина)– 481 г/кг сухих речовин. 10. ADF (кислотно-детергентна клітковина)– 191,1 г/кг сухих речовин. 11. ADL (кислотно-детергентний лігнін)– 34,0 г/кг сухих речовин. 12.MFE (залежний від енергії метаболізований білок)– 90,8 г/кг сухих речовин. 13. MFN (азотозалежнийметаболізований білок) – 46,7 г/кг сухих речовин. 14. Високий перетравлення крохмалю (більше 98%). 15. Нетто лактаційна енергія – 6,79 Мдж/кг сухих речовин. 16. Матеріал без вмісту азоту – 677,2 г/кг сухих речовин. Особливості гібридів кукурудзи МВ Мартонвашарської селекції Дослідний центр Академії Наук Угорщини м. Мартонвашар– один з найбільших сільськогосподарських дослідних центрів Європи та Угорщини. Основним напрямком діяльності є генетика, біотехнологія, агротехніка та селекція злакових культур. Суттєвою відмінністю гібридів кукурудзи Мартонвашарської селекції є посилена міцність стебла, стійкість до вилягання, покращена пристосованість до різних грунтово-кліматичних і стресових умов та знижена до мінімуму вологі