Степаненко і К
Степаненко і К
Закупочні ціни

Контакти

Головний офіс
Белая Церковь
Анатолій : +380985952025

Про компанію

ПФ «Степаненко і К» - кращий виробник грунтообробної техніки
Підприємство ЧФ «Степаненко і К» засновано в 1995 році. З дня заснування і по теперішній час ми активно працюємо на ринку сільськогосподарської техніки і запасних частин до неї.

Ми виробляємо якісну, надійну сільськогосподарську техніку STROM, СТЕП.

Шлях розвитку, в якому рухається підприємство, і вивчення попиту серед наших покупців вказує на необхідність розширення асортименту продукції, що ми пропонуємо нашим покупцям.

Так нами, з метою розширення, було відкрито по вул. Черняховського, 38 в с. Подібна Маньківського району Черкаської області (біля траси Київ-Одесcа, 189 км.) Торгово-Виставковий Центр з продажу сільськогосподарської техніки, запасних частин та експлуатаційним матеріалам до них.

Сімейство сільгосптехніки Степаненко і К складається з ряду навісних, напівнавісних і причіпних машин. Ми виробляємо агрегати шириною захвату від 1,2м до 18м і вони агрегатуються з тракторами від 25к.с. до 600к.с. Ми виконуємо індивідуальні замовлення наших сільгоспвиробників з виготовлення індивідуальних агрегатів, модернізації наявної в наявності техніки тощо.

Висококваліфікований персонал, новітнє обладнання, передові технології виробництва, якісні та надійні європейські матеріали та комплектуючі - дають нам можливість виробляти надійну, недорогу, конкурентну техніку європейської якості.