ФГ "КОЗОРОГИ"
ФГ "КОЗОРОГИ"
Закупочні ціни

Контакти

Головний офіс
Яготин
Кулінський Антон Олександрович : 380637447099

Про компанію

Фермерське господарство "Козороги" працює на ринку овочевої продукції з 1997 року.  Господарство займається вирощуванням та реалізацією  картоплі та овочів власного виробництва, вирощених в  екологічно чистій зоні, що знаходиться на заплаві річки  Супій в Яготинському районі Київської області. Багаті  органікою та легкі за механічним складом землі  дозволяють вирощувати якісну продукцію практично  без застосування мінеральних добрив при мінімальному  застосуванні пестицидів для захисту від хвороб та  шкідників. Безпечність вирощених господарством овочів  та картоплі, підтверджується багаторічним досвідом  постачання такої продукції до дитячих закладів міста  Києва та міста Переяслава-Хмельницького.
Попри обмеженість в земельних ресурсах, кожного року ФГ "Козороги" вирощує близько 500 тонн картоплі та по 20-100 тонн овочів борщового набору, таких як капуста, цибуля, столовий буряк, морква. В невеликих кількостях в господарстві є також кабачки, огірки, помідори, столові гарбузи, петрушка та кріп. Господарство займається вирощуванням баштанних культур, які більш притаманні південному регіону України. Але оскільки земельна ділянка господарства має нахил на південь, а з півночі вона захищена від вітрів лісовим масивом, кавуни що виросли в господарстві досягають 10 кг і більше, при цьому вирощуються вони без застосування хімічних засобів захисту та міндобрив, за смаковими якостями не тільки не поступаються більш південним аналогам, а навіть перевершують їх.
Продає господарство картоплю та овочі дрібним оптом та оптом партіями від 0,1 до 30 т. Для доставки споживачу господарство має власні автомобілі Газель, Рено ( до 2т) та Івеко (до 5 т). Оплата за продукцію проводиться як в готівковій так і в безготівковій формах. Господарство є платником податку на додану вартість.