ДП "Чайка"
Закупочні ціни

Контакти

Головний офіс
Киев
Ольга : 044 338 76 73

Про компанію

Державне підприємство «Чайка» створено згідно з Розпорядженням Керівника Державного управління справами від 31 серпня 2000 року № 205 на базі підсобного господарства «Чайка» і підсобного сільськогосподарського підприємства «Дударків».

Основні напрями діяльності:
організація виробництва високоякісної сільгосппродукції, її переробка та забезпечення потреб громадського харчування Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Державного управління справами та інших органів, установ та організацій, а також реалізація сільськогосподарської сировини, готової продукції стороннім юридичним і фізичним особам з метою отримання прибутку;

удосконалення наявних галузей, створення нових виробництв і здійснення інших видів діяльності, що не суперечить чинному законодавству, з метою отримання прибутку та підвищення рівня господарювання.

Підприємство має такі структурні підрозділи:

філія «Чемер» (Козелецький район Чернігівської області);
філія «Дударків» (Бориспільський район Київської області);
філія «Лісне» (Києво-Святошинський район Київської області);
філія «Рибгосп «Васильківський» (Васильківський район Київської області).
Крім виробництва сільгосппродукції, на Державному підприємстві «Чайка» налагоджено переробку продуктів:

у філії «Лісне» – молокопереробний цех;

у філії «Дударків» – млин, крупорушка;

у філії «Чемер» – цех з виготовлення ковбасних виробів.

Молокопереробний цех філії «Лісне» розташований у 30 км від м. Києва. Цех спеціалізується на виробництві молочної продукції, основними видами якої є: молоко, кефір, сири, сметана, йогурти тощо. Для виробництва молочної продукції використовується високоякісна сировина, яка постачається з власних молочнотоварних ферм ДП «Чайка» – філій «Лісне» і «Дударків».