Makuch sojowy
Опис від продавця
Makuch ekstrudowany z nasion soi. Makuch sojowy ekstrudowany powstaje podczas ekstruzji i tłoczenia ziarna soi. Soja poddana ekstruzji przewyższa poekstrakcyjną śrutę sojową ze względu na wyższą strawność, przyswajalność oraz wartość energetyczną. Skład udział: Białko - 43%+, Tłuszcz – min. 5%, Aktywność ureazy - 0,1-0,3%pH Przeznaczenie: trzoda - zwiększenie przyrostów i wykorzystanie paszy, wyższa strawność jelitowa aminokwasów,smakowitość paszy brojlery kurze, indycze poprawa zdrowotności w całym okresie tuczu bydło mleczne -wyższa wydajność mleczna bydła dzięki zwiększeniu puli białka chronionego nierozkładanego w żwaczu - wykorzystanie genetycznego potencjału wzrostu trzody chlewnej, opasów i kurcząt, - stabilizacja nieśności jaj nasza firma działa na eksport zarówno na terenie kraju