Шинка свиная
Опис від продавця
Свинячий окіст (шинка) часто поділяють на передній і задній. Загалом, окіст – це сідниця тварини, у якій багато м’яса. Цей продукт найчастіше використовують для приготування – запікання чи тушкування, виготовлення буженини. Термін зберігання: Охолоджена продукція - 12 діб при t = 0 – +4 ?С Морожена продукція - 6 місяців при -18 ?С Запах: Охолоджена – приємний і характерний для даного продукту. Заморожена – запаху не має. Сучасне обладнання і потужна лінія забою дозволяє реалізовувати нашим клієнтам до 100 тонн м'яса щодня! В нас немає жодних обмежень щодо обсягу замовлення, яке ми доставимо у найкоротші терміни! Адже ми володіємо власним автопарком для вчасної доставки. Ми виконуємо замовлення на рівні 95% , а вчасність наших доставок сягає рівня 96%. Це є високими коефіцієнтами та нашими перевагами над конкурентами. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Комерс» – це надійний партнер і виробник! Наші контакти: Менеджер - 380679924370(Ольга) Email: [email protected] Сайт: https://eurocommerce.com.ua/ Facebook: www.facebook.com/Євро-Комерс-105077081405151 LinkedIn: www.linkedin.com/company/тзов-євро-комерс/