Ячмінь ярий Францин
Опис від продавця
Оригінатор – «Selgen, a.s.», Чехія Найпопулярніший сорт пивоварного ячменю в Чехії. Рекомендований науково-дослідним інститутом пивоваріння для виробництва «чеського пива». Стебло міцне, середньоросле, з хорошою стійкістю до вилягання. Висока стійкість до ячмінної іржі, борошнистої роси та плям листя. Ярий ячмінь помірно вимогливий до попередників, якщо сіяти після кукурудзи є ризик захворювання фузаріозу. Добре реагує на внесення повного мінерального живлення. Різновид – дворядний Термін посіву – ранній оптимальний Період дозрівання – середньостиглий Висота стебла – 70-75 см Врожайність – 82 ц/га Потенційна врожайність – 92 ц/га Маса 1000 насінин – 51,0 г Норма висіву – 3,5 – 4,0 млн. схожих насінин/га Вміст білка – 11,1 % Зони вирощування – Лісостеп, Степ, Полісся