УкрСільгоспМаш ТОВ
УкрСільгоспМаш ТОВ
Закупочні ціни

Контакти

Головний офіс
Тернопіль
Ігор Михайлович : +380675029386

Про компанію

Укрсельхозмаш - ексклюзивний представник і керуюча компанія двох найбільших в Україні підприємств в галузі вітчизняного сільгоспмашинобудування ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» і ТОВ НВП «БЕЛОЦЕРКОВМАЗ».
Херсонський машинобудівний завод - єдиний в країні завод, що спеціалізується на виробництві складної сільськогосподарської техніки, з 125-ти річною історією. Підприємство надійно закріпилася на ринку як виробник техніки (комбайни, жатки, сівалки, обприскувачі, дощувальної техніки), в якій успішно поєднуються сучасні технології.
БЕЛОЦЕРКОВМАЗ - лідер в сегменті вітчизняного виробництва ґрунтообробної та кормозбиральної техніки, історія якого налічує понад 160-ти років. Підприємство випускає сільськогосподарську техніку, яка по праву може бути використана в сучасних енергозберігаючих та екологічно чистих технологій землеробства. Компанія займає більше 30% частки ринку України.
Укрсельхозмаш пропонує широкий вибір сучасних машин для ведення аграрного бізнесу. Техніка визнана серед провідних сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, як в Україні, так і на міжнародному ринку. Високий технічний рівень продукції підтверджено патентами, нагородами, грамотами, а також отримано підтвердження відповідності існуючим стандартам і директивам ЄС. Підприємство має власну розвинену торговельну мережу в усіх регіонах України і налічує понад 20 торгово-виставкових майданчиків. Наші фахівці проконсультують про характеристики техніки, допоможуть у виборі, розкажуть про переваги, одержуваних при покупці через Укрсельхозмаш, а також про сервісно-гарантійному обслуговуванні. Компанія постійно прагне: - підвищувати якість і рівень послуг, що надаються, - оптимізувати процес розрахунку і доставки, - розвивати і розширювати сервісну мережу і гарантійне обслуговування, - удосконалити системи навчання та підвищення кваліфікації персоналу.
Ми завжди раді співпрацювати з Вами і відкриті до спілкування зі споживачем!