ТОВ УкрФармінг
ТОВ УкрФармінг
Закупочні ціни

Контакти

Головний офіс
Харків
Вікторія : 0508542355

Про компанію

 Сільськогосподарська галузь в Україні за останні роки виходить на перший план, приносячи економіці країни величезні надходження валютних коштів. Однак існує досить багато факторів, що гальмують стрімкий розвиток аграрного виробництва в нашій країні. Серед них такі, як використання застарілих технологій в агрономії, неефективне використання ресурсів, використання застарілої і малоефективної сільгосптехніки в виробництві, нерозвинена складська та транспортна логістика та інші.
     Основне завдання колективу компанії УкрФармінг -  підібрати і запропонувати сільгоспвиробникам сучасні, економічні та високопродуктивні технології агровиробництва, для отримання максимального прибутку. Фахівці компанії розроблять і запропонують технологію, а під неї сучасну сільгосптехніку, під кожного конкретного виробника. Можна заощадити величезні ресурси і отримати максимально збільшений урожай з тих же посівних площ, використовуючи інноваційну техніку на кожному етапі аграрного виробництва: на підготовці землі до посіву, внесення добрив, на самому посіві, боротьбі з бур'янами механічним або хімічним способами, на збиранні врожаю і т.д.
     Компанія УкрФармінг є офіційним дистриб'ютором в Україні провідного світового виробника сільгосптехніки - CASE IH. Компанія має в своєму розпорядженні сучасні дилерські центри в Харкові, Сумах та Херсоні. На виставкових майданчиках ви зможете наживо ознайомитись з новітніми зразками високотехнологічної техніки, отримати кваліфіковану консультацію. В наявності на складах широкий асортимент оригінальних запасних частин і масел. Сервісна служба здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування, проводить ремонт двигунів, КПП та інших вузлів будь-якої складності. Також компанія УкрФармінг є дистриб'ютором в Україні техніки LEMKEN, MASCHIO GASPARDO і FANTINI.