Як і світові лідери м’ясної індустрії, ми зосередили свою увагу на якісній сировинній базі. Хороша генетика, якісна рецептура кормів та сувора гігієна – запорука правильної підготовки сировини для виробництва ковбасних виробів. Високотехнологічні відгодівельні майданчики, європейський підхід, помножений на українську працьовитість, дають можливість говорити про унікальність «Глобинського м’ясокомбінату».
У групу компаній входить м’ясомолочний і свинокомплекс, які є основною сировинною базою для виробництва. Вся сировина, яка надходить на комбінат, проходить державний ветеринарний контроль і щодня перевіряється на всіх стадіях технологічного процесу, починаючи з моменту поставки на підприємство і закінчуючи випуском готової продукції. Жорсткий багатоетапний ветеринарний контроль гарантує якість і безпеку нашої продукції.
Дотримання високих стандартів виготовлення продуктів та сировини власного виробництва дозволяє Глобинському м’ясокомбінату використовувати нові технології в галузі переробки м’яса і випускати високоякісну, затребувану продукцію.