Біофід Груп
Біофід Груп
Закупочні ціни

Контакти

Головний офіс
Тернополь
Виталий : 380673500529

Про компанію

Переробний цех   ТОВ Біофід  Груп переробляє  сою на соєву макуху і нерафіновану соєву олію, та здійснює закупівлю сої. Соєва макуха та олія підвищує калорійність корму, допомагає нарощуванню м’язової маси тварин і птиці, є джерелом вуглеводів і цінних білків, добре збалансованого за амінокислотами.
Соєва олія не містить холестерину і багата насиченими і ненасиченими жирними кислотами. Крім того, одержуваний соєвий екструдат має підвищену засвоюваність білка (в порівнянні з пресованим соєвим шротом), високий вміст високоякісної олії з антиоксидантними властивостями (завдяки наявності вітаміну Е і лецитину), що збільшує терміни зберігання продукту. Взагалі, соєвий білок, підготовлений екструдуванням, більш перетравлюваний, ніж білок, оброблений теплом після екстракції.
Послеспиртовая барда сухая (стандарт DDG). Протеин –30 % Влажность – 9.5%, Богатый аминокислотный состав. Уменьшает себестоимость кормов. Заменитель сои в кормах. Используется как белковый компонент, входящий в корм для свиней, коров, птицы и рыбы.