Хлібне вино (полугар)
Опис від продавця
- Домашній зерновий напій з крепкістю 40 градусів – втілення старовинного мистецтва! - У давнину його називали хлібним вином, у Європі відомий як віскі, бурбон (на основі кукурудзяного сусла). Виготовляється цей напій методом багаторазової дистиляції. - Наша технологія виключає використання цукру та смакових добавок. Процес гідролізу пшеничного зернового крохмалю проводиться за допомогою бельгійського зернового солоду Castle Malting (пророщене зерно вівса, жита, ячменю), а вода тільки джерельна, що робить наш продукт екологічно чистим. - Для бродіння використовуються лише англійські дріжджі Alcotec Whisky Yeast. Унікальні смакові якості завоювали серця справжніх цінителів. Після вживання цього напою, синдром похмілля відступає, що особливо важливо для водіїв, і запах перегару не залишається. - Обов’язковою технологічною операцією є витримка готового продукту в дубових бочках протягом 12 місяців. Відновлена давня українська традиція 18 століття. Чудовий подарунок для ювіляра! Можливе виготовлення іменної наклейки з фотографією вітаного. - Для оцінки смакових якостей напою, доступні зразки: 50 мл за 100 грн, 100 мл за 200 грн, 200 мл за 400 грн. Оплата на карточку Приватбанка. Отгрузка Новой почтой. Мої контакти: Київстар (основний): 067-932-72-88 (Є Viber, Whatapp, Telegram);