Ячмінь ярий Сєбастьян
Опис від продавця
Оригінатор – «Cejet plante foredling», I.C., Данія Найпопулярніший сорт ярого ячменю в Україні. Характеризується стабільно високим врожаєм. Належить до інтенсивної системи вирощування, в якій рекомендовано використовувати більш високу дозу морфорегуляторів. Стебло низькоросле, міцне, з високою стійкістю до вилягання, та до грибкових захворювань. Сєбастьян відноситься до найкращих сортів ячменю пивоварного напряму з високою екстрактивністю – 82,8 %. Сорт зарекомендував себе на ринках Франції, Чехії, Польщі та України, як один з кращих пивоварних сортів, та відіграє важливу роль у пивоварних групах Heineken та Carlsberg. Різновид – дворядний Термін посіву – оптимальний пізній Період дозрівання – середньостиглий Висота стебла – 65-70 см Врожайність – 79 ц/га Потенційна врожайність – 105 ц/га Маса 1000 насінин – 46,2 г Норма висіву – 3,7 млн. схожих насінин/га Вміст білка – 10,7- 11,5 % Зони вирощування – Лісостеп, Степ, Полісся