Яблочний уксус
Опис від продавця
Яблучний оцет - це продукт, який широко використовується у всьому світі. Адже він має багато корисних властивостей для тіла, і до того ж, є корисним засобом для чищення вашого будинку. Він містить більше тридцяти важливих поживних речовин, має великий вміст вітамінів А і В, незамінні жирні кислоти, мінірали і багато інших елементів, які відповідають за підвищення загальної продуктивності організму і за борьбу з численними хворобами. Ще з давніх часів у невиликій кількості яблучний оцет використовували для дизінфекції ран, лікування кишкових інфекцій, як компрес при сильних ударах і гематомах, для полекшення багатьох захворювань, а також для детоксикації організму. Дослідження засвідчують, що яблучний оцет має ще кілька корисних властивостей. Він допомагає підтримувати збалансований обмін речовин в організмі, доглядати за шкірою, боротися з алергічними захворюваннями, зменшити запалення і набряки верхніх дихальних шляхів, і багато іншого. ТЕПЕР КОРОТКО ВІДПОВІМ НА НАЙБІЛЬШ ЗАДАНІ ЗАПИТАННЯ ПОКУПЦІВ: 1. Чи додається вода при виготовленні. - правельно оцет робити на жмихові а не на самому соці. В жмихові знаходяться найбільше корисних речовин, тому потрібно максімум витягнути з жмиху все корисне. На соці робити набагато лекше, спресував поклав і забув. З жмихом потрібно місяць-півтора працювати потім вашко то пресувати він стає як пласталін. Але це правельно і тоді оцет насичений і запахом і користю. Тому обовязково до жмиху додається вода, інакше він незбродить так як потрібно, для бродіння потрібна рідина. Але пропорції проверені часом і оцет виходить потрібної кислотності. 2. Чи додається додатковий солод: цукор або мід. - для того щоб оцет набрав процент який нам потрібен він повинен збродити для бродіння потрібен солод. В самих яблуках недостатньо солоду для того щоб оцет набрав процент. Тому обовязково при виготовленні додається або цукор або мід. Але повний процес виготовлення займає біля 8 місяців за той час то все переброджує, там і сліду незалишається ні цукру ні меду. Якщо недодати ні цукру ні меду то буде такий собі кислий кампот а не оцет. Він ненабере процент тому ніякої користі організму непренесе. Оцет вживається для того щоб та кислотність яка в ньому присутня робила свою роботу. Багато покупців просять оцет без цукру без меду так оцет неробиться то неправельно. І часто кажуть що лікар так сказав, я повторюсь увесь солод що присутній при виготовленні переброджує там і сліду незалишається ні цукру ні меду. Тому фактично він получається вже і без цукру чи меду. І я впевненний що некожному лікарю відомі тонкощі виготовлення продукту. Тому правельно обовязково додавати додатковий солод. Але його пропорції невеликі, рецепти провірені часом, коли оцет має процент тоді від нього і буде користь. 3. Термін придатності і умови зберігання: - правельно зроблений оцет непортиться взагалі. В холодильник його ставити непотрібно, можна просто його зберігати у банці у шкафчіку на кухні. Якщо замовляйте багато частину можна зберігати в підвалі в погрібі. Можна просто під пласмасовою кришкою, якщо воздух туди попаде то нічого небуде. З часом випадає осад плівочка така появитись може, то уксусна матка, вважається що вона приносить користь оцету, немішає хай вона собі там плаває, буде мішати через марлю пропустіть і все. Але вживати матку непотрібно. З часом оцет стає світліший і сильніший. 4. Вживання оцету: - вбільшості оцет вживають зранку на тощяк, від чайної до двух столових на стакан води, хто як, пробуйте по різному. Для тих хто бажає скинути вагу добре його вживати після їжі. Як правело вживають раз на день де хто два раза, більше я б нерекомендував, це все ж таки оцет. Але якщо бажаєте більше вживати то все ж таки краще проконсультуватись з лікарем. При шкірних алергіях його можна нерозводячи наносити на шкіру, на руку висипали розтерли і все. Кажуть що він і екземи виліковував, пробуйте. Дуже корисно робити ванночки для ніг з оцетом, особливо після роботи якщо цілий день на ногах. Також багато хто додає його до будь якої їжі, він і кваснить і приносить користь. І дуже багато де його ще використовують. Більше інформації я думаю в інтернеті Ви знайдете.

