Сахар ОПТ Цукор
Опис від продавця
Цукор — це очищена і кристалізована сахароза у вигляді окремих кристалів (кристалічний цукор) або окремих кусків (пресований цукор). Залежно від способу вироблення цукор поділяють на кристалічний, сахарозу для шампанського, цукрову пудру і пресований. Цукор не весь одинаковий. Його розрізняють за наступними фізико-хімічними показниками, які визначаються у відсотках. 1) масова частка сахарози 2) масова частка редукувальних речовин 3) масова частка вологи 4) масова частка золи 5) кольоровість 6) масова частка феродомішок Що менша кількість домішок в готовому продукті-то вища його категорійність і вища якість. Кристалічний цукор за цими показниками поділяють на чотири категорії: першу,другу, третю і четверту; пресований цукор — на три категорії: першу, другу і третю. Сахарозу для шампанського виробляють першої та другої категорій, цукрову пудру — першої, другої та третьої категорій.