Laska WWG 2062
Опис від продавця
Технічні дані: Тип: WWG 2062 (400V / 50Hz) Блокорізка (Vorschneider / Breaker) Максимальний переріз блока 600 х 380 мм Температура обробки (макс.) –25 °C Приблизний розмір шматків 80 х 40 х 35 мм Діаметр решітки вовчка 200 мм Електричні дані: Тип: WWG 2062 (400V / 50Hz) Блокорізка (попереднє подрібнення замороженого м'яса) 22 кВт Кутовий вовчок (м’ясорубка) 45 кВт Номінальний струм 135 А Запобіжник 160 А Переріз підвідного кабелю (мідь) 70 мм(2) Ріжучий комплект: входить в об'єм постачання, для різання замороженого м'яса В комплекті один підйомний пристрій для блочної сировини #Вовчок #Мясорубка #Блокорізка #Фарш #Laska #Мясо #ВисокаПотужність #ВисокаПродуктивність #НержавіючаСталь #РегульованийПомел #ПотужнийДвигун #ПодрібненняЗамороженогоМяса #Мясопереробка #ПромисловеОбладнання #МяснаПромисловість #КовбаснеВиробництво #ХарчоваПромисловість #Напівфабрикати #Сосиски #Ковбаси #МясніВироби #Мясокомбінат #Фаршемашина #МяснаЛінія #ІнноваціїВХарчовійПромисловості #МяснийБізнес #ХарчовеВиробництво #ХарчовіТехнології #ОбладнанняДляХарчовоїПромисловості #МашиниДляМяса #НадійнаТехніка #ВисокоякіснеОбладнання #ЄвропейськаЯкість #ЗамороженеМясо #ПодрібненняМяса #ПромисловаМясорубка #МясорубкаLaska #ОбладнанняДляМясопереробки #LaskaWWG2062 #ПромисловаМясорубкаLaska #МясопереробнеОбладнання #ФаршЗЗамороженогоМяса #ПодрібненняФаршу #ФаршЗМяса #ОбробкаМяса #ХарчоваТехніка #МяснаОбробка