Насіння дині Берегиня, 85–92 діб, фасовка 1 кг
Опис від продавця
Насіння дині Чайка Компанія оригінатор: Дніпропетровська дослідна станція ІОБ НААН Термін дозрівання, діб: 78–80, середньоранній. Маса плоду, кг: 1,0–1,5 (окремі до 2,5). Урожайність, т/га: 12,0–14,0. Форма плоду: овальна. Забарвлення плоду: жовто-оранжеве, без візерунка, поверхня гладенька, сітка середня, нещільна, зв’язана(середньочарункова), ніжна. М’якуш: білий, середній, ніжний, волокнистий, соковитий, солодкий. Хімічний склад м’якуша: вміст сухої розчинної речовини – 9,0%, загального цукру – 6,9%, вітаміну С – 20,0 мг%. Смакові якості високі – 4,7–4,8 бали. Стійкість до хвороб: середньостійкий до бактеріозу, альтернаріозу, пероноспорозу, борошнистої роси та баштанної попелиці. Особливості: високоврожайний, високоякісний, відповідає вимогам українського споживача щодо зовнішнього вигляду плоду. Посухостійкий. Транспортабельність і лежкість: середня. Фасовка: 1 кг, 100 г, 50 г.

